RANGE EXTENDER WIFI 300MBPS TL-WA854RE TPLINK
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

RANGE EXTENDER WIFI 300MBPS TL-WA854RE TPLINK

Descriere:Modul de funcționare Range Extender crește semnalul wireless în zonele fără semnal sau în zonele greu accesibile cu ajutorul cablului. Dimensiunea sa miniaturală și posibitatea de a fi montat pe perete îl fac foarte ușor și flexibil de implemen

Preturile includ TVA 19%. Pentru clientii internationali se taxeaza cota TVA din tara de destinatie
Livrăm conform optiunii clientului prin orice curier rapid
Oferim la cerere verificarea coletului la primire

Descriere:
Modul de funcționare Range Extender crește semnalul wireless în zonele fără semnal sau în zonele greu accesibile cu ajutorul cablului.
Dimensiunea sa miniaturală și posibitatea de a fi montat pe perete îl fac foarte ușor și flexibil de implementat
Extinde ușor semnalul wireless doar prin apăsarea butonului Range Extender
TP-LINK TL-WA850RE este proiectat pentru a extinde convenabil acoperirea și pentru a îmbunătăți puterea semnalului rețelei wireless existente, eliminând astfel zonele fără semnal. Cu viteza wireless N de 300Mbps, butonul Range Extender, dimensiunea sa miniaturală și posibilitatea de a fi montat pe perete, extinderea rețelei wireless nu a fost niciodata mai ușor de realizat. Mai mult, portul Ethernet face ca TL-WA850RE să funcționeze ca un adaptor wireless pentru a transforma o rețea cu fir, în una fără fir.
TL-WA854RE este proiectat pentru a extinde acoperirea și a îmbunătăți puterea semnalului unei rețele wireless existente, astfel eliminându-se zonele fără semnal. În plus ajută utilizatorii în menținerea unei rețele wireless și îmbunătățește foarte mult raza de acoperire a acesteia. Cu viteza de 300Mbps folosita de către standardul 802.11n, acest dispozitiv este ideal pentru vizionări video HD, streaming audio și jocuri online.
Dimensiunea miniaturală a dispozitivului și designul său care permite montarea pe perete, făcând ca acest dispozitiv să fie ușor de implementat si foarte flexibil. Mai mult, TL-WA854RE poate ține minte rețelele wireless la care a fost conectat, nefiind nevoie să fie resetat atunci cand este înlocuit routerul la care este conectat.
Fără ajutorul altor fire sau cabluri, utilizatorii aflați în raza de acoperire a rețelei wireless, pot extinde această rețea doar prin apăsarea butonului WPS aflat pe routerul lor, urmat de butonul Range Extender aflat pe TL-WA854RE sau invers. O apăsare suplimentară a butonului Pair (Grupare) poate stabili rapid o conexiune criptată cu dispozitive.
Cele 5 leduri sunt folosite pentru a afla puterea semnalului wireless pe care TL-WA854RE îl primește de la routerul cu care comunică, acestea ajutând în a găsi locația ideală pentru a plasa range extender-ul. Astfel TL-WA854RE poate furniza o rază de acoperire optimă și o performanță foarte bună a rețelei.
Funcționează perfect cu toate dispozitivele wireless aflate în standardele 802.11 b/g/n. De asemenea este compatibil cu cel mai recent sistem de operare Windows 8.


KOM0679-LH
6935364071325
Cumparati cu incredere!

Va oferim:

  • Livrare prin orice curier rapid
  • Satisfactie garantata
Expeditii si retururi

Totul este foarte simplu

  • Expediem la cerere prin curier. Puteti alege un curier din cei propusi sau oricare altul.
  • Daca doriti sa returnati produsul, o puteti face cu conditia ca acesta sa se afle in aceeasi stare in care a fost cumparat, fara urme de folosire.
  • Trimiteti produsul pe adresa noastra dupa ce ne-ati notificat, cititi "Termeni si conditii".
Achizitii SICAP - Tel: 0736355553, 0736355554, 0722334700 *** E-Mail: sicap@nettrading.ro

sicap

Onoram prompt si profesionist comenzile primite prin sistemul public de licitatii SICAP. Livrari zilnice. 23 de ani experienta. Autorizati IGPR si HCSA (Hikvision). Pentru moment comenzile SICAP se vor livra numai dupa confirmarea platii.

YouTube

Vino pe YouTube!

Vizitati canalul Youtube al 1CCTV

youtube

Suntem partener Emag din anul 2016. Produsele pe care le comercializam le puteti achizitiona cu incredere fie direct de pe site-ul nostru, fie prin Emag: Vedeti oferta noastra de produse.

De asemenea, suntem prezenti si pe platforma cel.ro cu o gama variata de sisteme de securitate. Ramane doar sa optati pentru varianta pe care o preferati.

Avem cele mai avantajoase preturi la sistemele de supraveghere video, sisteme de alarma. Compari.ro este sursa potrivita de a verifica cel mai bun pret pentru orice produs. Suntem prezenti si pe Shopmania cu oferta de echipamente de supraveghere.

Importator specializat cu peste 20 ani experienta

Vindem din import propriu, produse verificate

Exonerare de raspundere

Ne cerem scuze anticipat pentru eventuale erori de continut

  • Facem eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.
  • Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
  • Paginile pot contine in cazuri izolate erori de natura informatica propagate de la furnizori sau generate local in procesul de actualizare. Acestea nu genereaza obligatii comerciale sau de alta natura. Nu se onoreza comenzi la preturi derizorii sau eronate, va rugam cititi "Termeni si conditii".
chat Comentarii (0)