Videointerfoane Leelen

Videointerfoane Leelen

  admin  

 (292)    (0)    1

  Videointerfoane

Videointerfoane Leelen

Videointerfoane de vila. Videointerfoane de bloc

NET TRADING este importator exclusiv al marcii LEELEN in Romania.

LEELEN este locul 1 la videointerfoane in China, in top 3 la interfonie generala. Firma are 20 de ani vechime si 10 subsidiare in toata lumea. Numarul de salariati este 1200, suprafetele ocupate de birouri si fabrici 21,8 mii mp. Are 200 de ingineri de cercetare-dezvoltare. Este singura companie din domeniul videointerfoniei care a obtinut "Innovation Product Award". Firma este certificata ISO, standard de calitate AAA. Produsele sunt comercializate de mari companii internationale cum este Honeywell sub brand propriu.

Sistemul de videonterfonie pentru vile Leelen JB-304 este flexibil, permite ca orice monitor sa functioneze impreuna cu orice camera. Se pot conecta pe 4 fire maximum 4 monitoare si maximum 4 camere conform schemei. Sunt posibile apeluri intre unitatile de interior precum si transferuri de apel.

Sistemul de videointerfonie de bloc cu apel digital Leelen JB-5000

- Functioneaza pe tehnologia patentata liber adresabila. Nu este nevoie sa programati adrese in monitoare

- Toate monitoarele indiferent de model sunt compatibile cu unitatile de apel exterior digitale

- Se pot initia apeluri intre apartamente

- Modulele de izolare protejeaza toate aparatele in cazul in care unul se defecteaza

- Tehnologia bus-wire pe cablu UTP CAT5 economiseste timp si bani

- Sunt disponibile module de memorie color L8-5005-5109-D

- Se pot adauga monitoare interioare

- Este posibila deschiderea cu card de proximitate

- Sistemul face autodiagnoza si avertizeaza in caz de functionare necorespunzatoare

Compania Xiamen Leelen Technology Co., Ltd. a fost infiintata in anul 1992. De peste 20 de ani compania este specializata in fabricarea si dezvoltarea sistemelor de videointerfonie, sisteme de automatizari pentru locuinte TCP/IP si alte echipamente de securitate. In prezent, Leelen are propria fabrica de matrite, linie de injectie pentru carcasele din plastic, utilaje SMT Siemens, linii pentru fabricarea circuitelor imprimate, totul pe o suprafata de 21.800m3. Compania Leelen se afla intr-un proces de dezvoltare rapida, astfel ca in anul 2007 a fost construita o noua fabrica pe o intindere de 98.000m3.

Aflata in top 10 branduri din China, Leelen ocupa locul 3 la productia de videointerfoane. Cota de piata ocupata in China a fost de 20% in anul 2012. Compania a primit numeroase premii si certificari precum China Well-Known Trademark, China Top-10 Security Brands, First Choice Brand, in anul 2011 Top-500 China Real Estate Enterprises Procurement, Excellent Management Customer (IQNet), ISO9001-2000, ISO14001-2004, certificari CE, FCC, RoHS, CCC, AAA Grade si multe altele. Mai mult decat atat, compania Leelen este vice-presedinte al Consiliului de Securitate din China, membru al Consiliului de Securitate si Sisteme de Alarma pentru Standardizarea Tehnologiei din China, initiatorul Reglementarii Tehnologiei Proiectelor de Securitate din China Aplicabile Cartierelor Rezidentiale etc.

Beneficiind de un bun renume, compania Leelen este sustinuta de parteneri este prestigiu precum Honeywell, ABB, Audio etc. Toate aceste cooperari ajuta la cresterea accelerata a companiei. In prezent, Leelen are 9 companii subsidiare, 37 de birouri si peste 1500 de angajati pe intreg teritoriul Chinei.

Compania Leelen sustine Tehnologia pentru viata (“Technology for life”) si furnizeaza cele mai bune sisteme de securitate pentru clientii sai.

Laboratorul pentru controlul calitatii

 Leelen este prima companie ce a infiintat Laboratorul pentru controlul calitatii sistemelor de intercomunicatie din China. Leelen se axeaza in primul rand pe calitate si inovatie. In prezent sunt angajati aproximativ 170 de ingineri R&D si 50 de ingineri QA.

Incepand cu anul 2002, Leelen a importat numeroase echipamente de test de inalta performanta, precum echipament de testare a nisipului si prafului, echipament de testare a apei pulverizate, echipament de testare a temperaturii minime/maxime, echipament de testare a umiditatii, echipament de protectie imptoriva descarcarilor electrice etc. Compania Leelen se afla cu un pas inaintea competitorilor prin atentia sporita si testarea normala acordata produselor furnizate.

 

 (292)    (0)    1

  •  Comentarii ( 1 )
 Radu T.
Am un Leelen N060 cumparat de peste 4 ani si merge foarte bine si acum.
Comentariul a fost trimis cu succes. Va multumim!
Lasati un comentariu
Captcha