Hard Disk Seagate

Hard Disk Seagate

  admin  

 (326)    (0)    1

  Hard Disk

Hard Disk Seagate

Hard disk-uri pentru supraveghere video oferite de Seagate – Seagate Surveillance HDD

Posibilitate de stocare in siguranta

Nu trebuie sa ratati niciun detaliu cu ajutorul hardurilor optimizate pentru sistemele de supraveghere. Cea de-a saptea generatie de HDD Seagate dedicata acestui segment tine cont de cresterea permanenta a necesitatii folosirii unor camere din ce in ce mai performante, astfel ca noile HDD-uri Seagate va garanteaza performanta si durabilitate eficiente in orice conditii. HDD-ul de supraveghere video este destinat utilizarii continue 24h / 7 zile. Mediile de stocare de pana la 8TB suporta pana la 64 de camere.

Construiti un sistem de supraveghere video performant

Noile HDD-uri Seagate sunt destinate utilizarii cu un DVR / NVR. Firmware-ul de optimizare a supravegherii imbunatateste stabilitatea cu pana la 30%, ajutand la diminuarea accentuata a pierderii de date. Fiind concepute pentru a fi functionale continuu, HDD-urile suporta peste 800 de ore de operare la o rezolutie inalta. Consumul redus si emisiile de caldura previn deteriorarea prematura.

Fiabilitatea HDD-urilor Seagate + Serviciul de recuperare a datelor (Rescue Data Services)

Prin simpla alegere a unui HDD dedicat sistemelor de supraveghere va maximizati fiabilitatea in conditiile existentei unui DVR sau NVR. Insa, in acelasi timp, va puteti proteja datele de situatiile iminente. Indiferent daca este vorba despre un virus, o stergere involunatara a datelor sau un act de vandalism, Serviciul de recuperare a datelor oferit de Seagate poate deveni o optiune extrem de utila. Cu ajutorul acestui serviciu optional pe o perioada de 3 ani veti putea recupera datele de pe disk, in situatia unei erori mecanice sau a unui accident involuntar. Procesul de recuperare a datelor este destul de redus, datele putand fi recuperate in termen de circa 15 zile. Seagate este recunoscut in industrie ca avand o rata de recuperare a datelor de 90% din situatii.

Imbunatatiri privind metoda de inregistrare, astfel incat sa nu ratati niciun eveniment

Pe masura pe tehnologia evolueaza si aplicatiile desfasurate in jurul ei evolueaza. Imbunatatirile aduse senzorilor de miscare din camerele de supraveghere au determinat includerea unor setari in HDD care sa va permita sa economisiti energia cand senzorul nu este activ si sa fie in acelasi timp pregatit in orice clipa sa inregistreze cand este necesar.  

 (326)    (0)    1

  •  Comentarii ( 1 )
 Tudor B.
Am optat pentru un HDD special dedicat sistumului de supraveghere. Nu regret alegerea. Functioneaza continuu de peste 2 ani.
Comentariul a fost trimis cu succes. Va multumim!
Lasati un comentariu
Captcha